Partners

Partners2019-11-21T16:57:06+00:00

“Uw vraag komt altijd op de juiste plek terecht”

Ik vind het belangrijk om u als klant de best mogelijke kwaliteit te bieden. LegalLink heeft een uitgebreid partnernetwerk van specialisten op diverse (rechts)gebieden en andere dienstverleningen. Ik ken hun werkwijzen en kwaliteiten. Samen bepalen we welke strategie het beste past bij uw vraag. Ook doorverwijzing naar een expert uit mijn netwerk behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Partners

You and Me Legal is een kleinschalig maar breed georiënteerd juridisch advieskantoor, opgericht in 2014 door mr. Renate Verstraaten. Het kantoor combineert brede juridische expertise op het gebied van Nederlands recht (met name ondernemingsrecht, arbeidsrecht, handelsrecht, contractenrecht en aansprakelijkheid) met een uitgebreid netwerk en grote betrokkenheid bij hun klanten.

You and Me Legal biedt toegankelijke en vakkundige juridische diensten, speciaal voor mkb’ers en zzp’ers.

Contactgegevens:
You and Me Legal
Rozenstraat 324119
LW Ravenswaaij

Tel: +31(0)615872102
Mail: info@youandmelegal.com
Web: www.youandmelegal.com

Dit Veenendaalse kantoor richt zich zowel op financieel administratieve dienstverlening als op complexe fiscale advisering en heeft daarin jarenlange ervaring. Verder voorziet het kantoor in alle dienstverlening rondom salarisadministratie en heeft zij haar eigen accountants en in huis.

Ik ben zijn regelmatig aanwezig op het kantoor van Huting Belastingadvies & Administratie. Zo heeft u de gelegenheid om vrijblijvend te sparren over niet alleen uw juridische, maar ook uw financiële en fiscale vragen.

Huting Belastingadvies & Administratie
Landjuweel 16
3
3905 PG Veenendaal
+31 318 76 39 37
info@hutingbelastingadvies.nl

www.hutingbelastingadvies.nl

Nedax heeft sinds 1996 ervaring met het begeleiden van Nederlandse en Belgische bedrijven naar Duitsland. Voor diverse brancheorganisaties en overheid organisaties is Nedax in Nederland het kenniscentrum voor werken in Duitsland. Nedax zorgt dat u meteen aan de slag kunt in Duitsland, verzorgt de nodige vergunningen en zorgt ook daarvoor dat uw bedrijf aan de meldings- en bewijsplicht naar de douane, belastingdienst, Handwerkskammer en Soka-Bau toe voldoet.

Contactgegevens:

Nedax

Wassenaarweg 40

6843 NW Arnhem

070 250 0055

www.nedax.nl