“Uw vraag komt altijd op de juiste plek terecht”

Ik vind het belangrijk om u als klant de best mogelijke kwaliteit te bieden. LegalLink heeft een uitgebreid partnernetwerk van specialisten op diverse (rechts)gebieden en andere dienstverleningen. Ik ken hun werkwijzen en kwaliteiten. Samen bepalen we welke strategie het beste past bij uw vraag. Ook doorverwijzing naar een expert uit mijn netwerk behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Partners

 

Een betrokken legal partner voor mkb en zzp

You and Me Legal is een kleinschalig maar breed georiënteerd juridisch advieskantoor. Renate Verstraaten en Patrick Link combineren brede juridische expertise met een uitgebreid netwerk en grote betrokkenheid bij hun cliënten.

You and Me Legal biedt toegankelijke en vakkundige juridische diensten, speciaal voor mkb’ers en zzp’ers. Als gespecialiseerde juristen met ruime en jarenlange ervaring in de advocatuur staan Renate en Patrick staan voor de bereikbaarheid van juridische dienstverlening.

You and Me Legal vindt het belangrijk dat juridische ondersteuning ook voor mkb’ers en zzp’ers bereikbaar is. Bovendien is onze overtuiging dat het resultaat het beste is als een jurist zo vroeg mogelijk bij juridische zaken betrokken is. Speciaal voor de kleinere ondernemer biedt You and Me Legal daarom een laagdrempelige dienstenstructuur aan waarbij u betaalt al naargelang de inhoud van de dienst.

Contactgegevens:
Rozenstraat 32 | 4119  LW Ravenswaaij

Amsterdamsestraatweg 63BIS | 3513AB Utrecht

Renate Verstraaten:

+31(0)6 15872102 | renate@youandmelegal.com

Patrick Link:

+31 (0)6 24355737 | patrick@youandmelegal.com

Web: www.youandmelegal.com

Dit Veenendaalse kantoor richt zich zowel op financieel administratieve dienstverlening als op complexe fiscale advisering en heeft daarin jarenlange ervaring. Verder voorziet het kantoor in alle dienstverlening rondom salarisadministratie en heeft zij haar eigen accountants in huis.

Ik ben regelmatig aanwezig op het kantoor van Huting Belastingadvies & Administratie. Zo heeft u de gelegenheid om vrijblijvend te sparren over niet alleen uw juridische, maar ook uw financiële en fiscale vragen.

Huting Belastingadvies & Administratie
Landjuweel 16
3
3905 PG Veenendaal
+31 318 76 39 37

info@hutingbelastingadvies.nl

www.hutingbelastingadvies.nl

Nedax heeft sinds 1996 ervaring met het begeleiden van Nederlandse en Belgische bedrijven naar Duitsland. Voor diverse brancheorganisaties en overheid organisaties is Nedax in Nederland het kenniscentrum voor werken in Duitsland. Nedax zorgt dat u meteen aan de slag kunt in Duitsland, verzorgt de nodige vergunningen en zorgt ook daarvoor dat uw bedrijf aan de meldings- en bewijsplicht naar de douane, belastingdienst, Handwerkskammer en Soka-Bau toe voldoet.

Contactgegevens:

Nedax

Wassenaarweg 40

6843 NW Arnhem

070 250 0055

www.nedax.nl

Dé recruitmentspecialist voor Duitsland

Gateway to Germany is gespecialiseerd in het recruitment van Duits personeel voor Nederlandse organisaties. Sinds de oprichting in 2001 ondersteunt Gateway to Germany Nederlandse bedrijven bij het succesvol opzetten en uitbreiden van hun business in Duitsland. Naast het recruitment van professionals op het gebied van sales, techniek, management en directie kunt u bij G2G terecht voor strategisch advies, maar ook juridisch advies in samenwerking met LegalLink Rechtsanwaltskanzlei zoals bijvoorbeeld het oprichten van een GmbH of het opstellen van een Duits arbeidscontract.

Het onderscheidend vermogen van Gateway to Germany ligt in de kennis van de Duitse markt, het recruitmentproces in Duitsland en de menselijke factor binnen organisaties. Voor het complete plaatje van recruitment tot GmbH bent u bij Gateway to Germany aan het juiste adres.

Contact:

Kantoor NL
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht
utrecht@g2g.nl
+31 (0)30 252 6640

Kantoor DE
Peter-Müller-Straße 3
40468 Düsseldorf
duesseldorf@g2g.nl
+49 (211) 123 123 12

https://gatewaytogermany.nl/